Το Παρίσι έχει τρία αεροδρόμια: το Charles de Gaulle (που είναι και το μεγαλύτερο), το Orly και το Beauvais. Οι πτήσεις από και προς Ελλάδα κατευθύνονται και αναχωρούν από το Charles de Gaulle και το Orly.

Παρίσι ΑεροδρόμιαCharles de Gaulle (CDG) – Το Charles de Gaulle διαθέτει 3 τέρμιναλ αλλά στην ουσία μόνο το 1 και το 2 εξυπηρετούν πτήσεις. Το τέρμιναλ 3 είναι ο πόλος από όπου περνάει η γραμμή του προαστιακού που εξυπηρετεί το αεροδρόμιο. Εκεί βρίσκονται διάφορα ξενοδοχεία και πάρκινγκ. Τα 3 τέρμιναλ του αεροδρομίου, συνδέονται με ένα εσωτερικό αυτόματο υπέργειο τρένο, το CDG-VAL, το οποίο είναι δωρεάν.

Υπάρχουν δυο τρόποι για να φτάσετε στην πόλη του Παρισιού από το αεροδρόμιο: ο ένας είναι η γραμμή Β του προαστιακού: RER B (Réseau Express Régional). Το εισιτήριο κοστίζει 9,5 ευρώ (τιμή Μαρτίου 2014). Ο συρμός περνάει από το κέντρο του Παρισιού και συνδέεται με πολλές γραμμές του μετρό. Όλοι οι συρμοί του RER B που περνούν από τα τέρμιναλ του αεροδρομίου, φτάνουν στο Παρίσι.

Ο άλλος τρόπος για να φτάσετε στο Παρίσι είναι το λεωφορείο: υπάρχουν αρκετά λεωφορεία που συνδέουν το αεροδρόμιο Charles de Gaulle με διάφορα σημεία της πόλης. Σ’αυτό το λινκ, μπορείτε να δείτε όλα τα λεωφορεία.

Παρίσι ΑεροδρόμιαΑεροδρόμιο Orly – Το δεύτερο αεροδρόμιο του Παρισιού βρίσκεται νότια της πόλης. Συνδέεται και αυτό με την Β γραμμή του προαστιακού (το RER B). Στην στάση Antony, μπορείτε να πάρετε το Orlyval, ένα αυτόματο τρενάκι που συνδέει το αεροδρόμιο με την γραμμή του προαστιακού. Η τιμή για Παρίσι από το αεροδρόμιο είναι 8,7 ευρώ (τιμή Μαρτίου 2014).

Ένας άλλος τρόπος να φτάσετε στο Παρίσι από το αεροδρόμιο του Orly, είναι το λεωφορείο Orlybus: συνδέει το αεροδρόμιο με το Παρίσι σε μισή ώρα. Το τέρμα του λεωφορείου είναι στο Denfert-Rochereau, στο 14ο διαμέρισμα της πόλης, από όπου έχετε πρόσβαση στην γραμμή του προαστιακού και στις γραμμές του μετρό Line 4 και Line 6.

Αεροδρόμιο Beauvais – Το τρίτο και μικρότερο αεροδρόμιο του Παρισιού, εξυπηρετεί πτήσεις low cost εταιρειών που συνδέουν ευρωπαϊκές πόλεις. Το αεροδρόμιο συνδέεται με την πόλη του Παρισιού με λεωφορείο το οποίο ξεκινάει από το Porte Maillot (στάση της γραμμής Line 1 του μετρό). Η διάρκεια της διαδρομής είναι περίπου 1 ώρα και 15 λεπτά και το εισιτήριο κοστίζει 17 ευρώ (τιμή Μαρτίου 2014).